sluit

The Royal Opera – La Forza Del Destino – Verdi

Film
Royal Opera House

Christof Loy regisseert een zangerscast vol sterren waaronder Anna Netrebko, Jonas Kaufmann en Ludovic Tézier in Verdi’s epische opera, gedirigeerd door Antonio Pappano.

Leonora wordt verliefd op Don Alvaro, maar als haar vader een huwelijk verbiedt, zet een fataal ongeluk een drama in gang waarin obsessie, wraak en tragedie de boventoon voeren. Jonas Kaufmann en Anna Netrebko schitteren in Verdi’s epische La forza del destino (De kracht van het Noodlot), een opera die vraagt om de allerbeste zangers.

Want dit verhaal over bittere wraak die de jaren trotseert is zeer veeleisend als het gaat om de vertolking van de hoogdramatische muziek en de theatrale verbeelding daarvan. Deze productie, een sensationele enscenering vol leven en actie uit Amsterdam, is nu te zien bij The Royal Opera. De regie is van Christof Loyen, de muzikale leiding van Antonio Pappano, de muzikaal directeur van The Royal Opera.

Vertoning
De live vertoning van deze voorstelling vindt plaats op dinsdag 2 april, de herhaling wordt bij ons op zondag 14 april vertoond. De voorstelling duurt circa 4 uur en 15 minuten, inclusief 2 pauzes.

Royal Opera House
Opera of ballet in de filmzaal; een bijzondere avond uit! Nergens heb je zo goed zicht op de voorstelling dan tijdens een live vertoning in het filmhuis. De dramatiek, de passie en de emoties: op het witte doek worden ze levensecht. Juist door de cameralens die tussen jou en de voorstelling zit, krijg je een blik op het toneel die je zelfs vanaf de duurste rij in het theater niet kunt krijgen. Je kijkt de zangers en dansers recht in het gezicht. Je voelt hun adem, je ervaart hun kunst en talent. Een unieke belevenis!

 • Prachtig en onvergetelijk
  The Guardian
 • Ambitieus en verreikend opera-epos
  The Stage
 • Nachten in de opera als deze komen een keer in een blauwe maan samen
  Bachtrack
 • Vurige en prachtige optredens
  The Times

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden