sluit

The Secret Life Of Pets 2

Film
Junior

Huisdiergeheimen 2 / The Secret Life of Pets 2 is de nieuwste animatiefilm van Illumination en Universal Pictures, makers van o.a. De Grinch, Minions, Sing en Huisdiergeheimen. De regie van Huisdiergeheimen 2 ligt, net als de eerste film, bij Chris Renaud. Het hilarische vervolg op de succesfilm van 2016 is vanaf woensdag 5 juni te zien.

Er is veel veranderd in de levens van de huisdieren. Het leven van de trouwe terriër Max wordt flink opgeschud als zijn baasje een kind krijgt en trouwt. Max heeft zich gehecht aan de baby, maar daarbij komen ook gevoelens van onrust en stress – hij moet immers goed voor de baby zorgen. Niet alleen Max, maar ook de rest van de bekende groep is weer te zien in deze film. De slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal maken allemaal hun comeback en beleven hun eigen krankzinnige avonturen in de wereld. Deze film is als Nederlandse 2D versie, en als Amerikaanse 2D versie met Nederlandse ondertiteling te zien.

Het team achter Huisdiergeheimen 2 bestaat net als bij het eerste deel uit scenarist Brian Lynch (Minions) en regisseur Chris Renaud (de Despicable me films, De Lorax en het Verdwenen bos). Renaud heeft zichzelf onmisbaar gemaakt in de wereld van de animatiefilm. In 2010 regisseerde hij Despicable me 1 en wist dat tot een wereldwijd succes te maken. Voor Despicable Me 2 mocht hij zijn tweede Oscarnominatie en een BAFTA nominatie achter zijn naam schrijven. De eerste ontving hij voor zijn werk aan het short No Time For Nuts (2006). Hij werkte al eerder samen met scenarist Brian Lynch; voor zowel Huisdiergeheimen als Minions vormde ze een succesvol team. Alles wijst erop dat deze twee hun nieuwste werk tot een succes zullen brengen.

  • Even charmant en gemoedelijk als z’n voorganger
    NRC
  • Fraaie decors en voldoende leuke grapjes
    VPRO Cinema

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden