sluit

The White Crow

Film

The White Crow (Ralph Fiennes) vertelt het waargebeurde verhaal over het leven van Rudolph Noerejev, een unieke artiest die de wereld van ballet voorgoed veranderde.

De legendarische Russische balletdanser Rudolf Noerejev (Oleg Ivenko) besluit de balletcultuur van Rusland de verlaten en naar het Westen uit te wijken. Tijdens deze reis krijgt hij hulp van Clara Saint (Adèle Exarchopoulos) in Parijs, 1961. Zonder het te weten zal Noerejev’s vertrek uit Rusland de balletcultuur voorgoed veranderen.

Op het Tokyo Internation Film Festival wist Ralph Fiennes voor zijn nieuwste werk The White Crow de Special Achievement Award binnen te slepen.

PAASFILMONTBIJT
Op zondag 21 en maandag 22 april is het Pasen, dus weer tijd voor een PaasFilmOntbijt! Word rustig wakker met een uitgebreid ontbijtbuffet voordat je kunt genieten van The White Crow. Zo kan je kiezen uit diverse lekkernijen, waaronder brood met hummus, croissantjes en minimuffins, yoghurt met fruit en cruesli, paasbrood en paaseitjes, een glas verse jus en een warme drank naar keuze. Vanaf 09.30 uur zal het ontbijt klaarstaan. Dan heb je alle tijd om te genieten van het ontbijt, voordat je lekker kan uitbuiken in de stoelen van de filmzaal.

Het PaasFilmOntbijt-arrangement kost € 21,50 p.p. en is te bestellen aan onze kassa of via deze pagina: selecteer de filmvertoning op zondag 21 of maandag 22 april om 12.30 uur, en klik op ‘koop tickets’. In het menu dat volgt kun je het PaasOntbijt erbij bestellen.

 

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden