sluit

Vierdaagsefilms – Beats (Open Air)

Film
Filmspecials

In het kader van de Cineville Zomertour vertonen we Beats in de openlucht! In deze Superbad-achtige komedie combineert Brian Welsh een denderende soundtrack en een flinke dosis politiek commentaar om deze roadmovie tot zijn emotionele climax af te laten stevenen: een intense nacht raven.

Brian Welsh combineert een Superbad-achtige komedie met een denderende soundtrack en een flinke dosis politiek commentaar om deze roadmovie op zijn emotionele climax te laten afstevenen: een intense nacht raven. De film speelt zich af in het Verenigd Koninkrijk in 1994 en gaat over de onwaarschijnlijke vriendschap tussen de tieners Spanner en Johnno. De eerste woont bij zijn criminele broer; de tweede verhuist binnenkort met de rest van het gezin – waaronder zijn stiefvader die agent is – naar de stad. In hun laatste nacht samen stelen ze geld van Spanners broer en gaan ze op pad richting een illegale rave. Meegevoerd door de anarchie en de roes van het nachtleven, beleven ze een waanzinnige trip om nooit meer te vergeten.

Kaarten zijn te koop vanaf 23 juli om 18.00u aan de kassa in LUX. Ticketprijs is €10,-. Vriendenkorting, studentenkorting en Cineville zijn geldig.
De film begint om 22.15 uur.

Cineville Zomertour openlucht
Zon, zomer, film! Herontdek je filmliefde tijdens de Cineville Zomertour. De Cineville Zomertour komt bij ons langs en daarom vertonen we Beats in de openlucht! Cinevillers mogen gratis of met flinke korting en we pakken uit met extra zon, ijsjes, blind dates en vallende sterren. Doe ons maar een eindeloze filmzomer. We zien je daar!

VIERDAAGSEFILMS
Beats is onderdeel van de vierdaagsefilms; ons alternatief Vierdaagse-programma waarmee je toch even de feestsfeer kunt opzoeken met titels die deze op uiteenlopende manieren op het grote scherm laten zien:

Eden – zondag 18 juli
Climax – donderdag 22 juli
Beats – vrijdag 23 juli

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?