sluit

Voorpremière Knor + workshop

Film
Filmspecials
Junior

Een speciale feestelijke voorpremière van de prachtige animatiefilm over het varkentje Knor. Met inleiding, voorfilm en gratis stop-motion animatieworkshop!

Babs viert haar negende verjaardag. Van haar opa uit Amerika krijgt ze een heel speciaal cadeau, het varkentje Knor. De ouders van Babs zijn niet zo blij met Knor. Alleen op voorwaarde dat Knor een puppycursus volgt, mag Babs hem houden. Maar dan blijkt opa stiekem andere plannen te hebben met Knor. Hij doet mee met de worstenwedstrijd van de Vereniging voor Vleeswaren van Verse Varkens…

Kom je eigen filmpje maken en knutselen met Knor!

Voorafgaand aan deze vertoning is er in Studio LUX een gratis workshop stop-motion animatie, verzorgd door Cinekid. De workshop is vrij toegankelijk tussen 12:30 en 14:00. Onder begeleiding van een filmdocent neem je een scène op met personages, achtergronden en voorwerpen uit de film. Het maken van een scene duurt ongeveer 15 minuten en er kunnen 10 kinderen tegelijk een filmpje maken. Moet je even wachten? Dan zijn er andere leuke Knor-knutselopdrachten die je kunt doen!

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?