sluit

Voorpremière – Rocketman

Film
Specials

Donderdag 30 mei gaat de musical-fantasy Rocketman in première. De film vertelt het inspirerende verhaal over hoe een gewone dorpsjongen uitgroeide tot de Britse muzieklegende Elton John. Op vrijdag 24 mei organiseren we een voorpremière met Elton John extravaganza! Bekijk de film als eerste in Nederland en geniet van een heerlijke gin-ELTONic!

Op vrijdag 24 mei is de film tijdens een speciale voorpremière bij ons te zien. Ter ere hiervan organiseren we een speciale Elton John avond. Het café wordt omgetoverd tot een ware Elton John bar. Hier word je ondergedompeld in de extravagante stijl van dit pop-icoon en zullen uitsluitende de beste hits van de topmuzikant gedraaid worden. De film zal om 21.00 uur beginnen en kijk je onder het genot van een heerlijke gin-ELTONic.

ROCKETMAN
In de musical-fantasy Rocketman vertolkt Taron Egerton (Kingsman: The Secret Service) een jonge Elton John in het bijzondere verhaal over de legendarische artiest in het begin van zijn muziekcarrière. Reginald Dwight is een doorsnee tiener die opgroeit in een dorpje in Engeland. Zijn jeugd is niet altijd even makkelijk en hij vindt zijn toevlucht in muziek. Hij speelt al sinds zijn vierde piano, is getalenteerd zanger, en schrijft graag zijn eigen liedjes. Met optredens in cafés in de buurt timmert hij langzaam aan de weg als muzikant, maar zijn droom om een wereldster te worden lijkt nog ver buiten bereik. Hij besluit het roer om te gooien; hij verandert zijn naam naar ‘Elton John’ en met gekke outfits en zijn enorme brillencollectie creëert hij zijn ‘glamrock’-imago. Elton verandert op het podium in een extravagante, spectaculaire muzikant, en groeit uit tot één van de meest iconische personen uit de popcultuur. Ondanks zijn succes en faam worstelt hij ook met depressies, druggebruik en het aanvaarden van zijn seksuele geaardheid.

 

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden