sluit

Wes Week – The Grand Budapest Hotel

Film
Filmspecials
Wes Week

Het aftellen naar de nieuwste Wes Anderson is begonnen! Op donderdag 22 juni gaat Asteroid City in première in onze zalen. Maar voordat we van zijn nieuwste creatie gaan genieten, kijken we terug op een aantal van onze favorieten uit zijn oeuvre tijdens Wes Week. Met onder andere The Grand Budapest Hotel.

The Grand Budapest Hotel vertelt het verhaal van een legendarische hotelmanager (Ralph Fiennes) van een beroemd Europees hotel. Tussen de oorlogen in raakt hij bevriend met een jonge medewerker (Tony Revolori) die een vertrouweling van hem wordt. Het verhaal draait om de diefstal van een onbetaalbaar schilderij uit de Renaissance, de strijd om een enorm familiefortuin en de omwentelingen die Europa transformeren in de eerste helft van de 20e eeuw.

Wes Week

Ter ere van de nieuwste film van Wes Anderson, Asteroid City, vertonen we op zondag 18 juni een marathon van drie films uit zijn oeuvre. Waaronder The Grand Budapest Hotel, Moonrise Kingdom en Fantastic Mr. Fox. Op donderdag 22 juni gaat Asteroid City in première in onze zaal.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?