sluit

Wonderstruck

Film

Wonderstruck volgt het verhaal van twee kinderen: Rose en Ben. Zij leven allebei in twee verschillende tijden.

Rose leeft in 1927. Ze is doof en voelt zich eenzaam en besluit naar New York te reizen. Dit allemaal in de hoop haar grote idool te ontmoeten. Ben leeft in 1977. Nadat hij zijn moeder verliest door een tragisch ongeluk, waarbij hij ook doof wordt, wordt hij gedwongen bij zijn oom en tante te gaan wonen. In een oud boek van zijn moeder vindt Ben een aanwijzing over waar zijn vader zou kunnen zijn. Namelijk ergens in New York. Ook Ben vertrekt naar ‘The Big Apple’ in een zoektocht naar zijn vader. Op een mysterieuze manier kruisen de paden van Rose en Ben zich tijdens hun avontuur.

Todd Haynes (Carol, Far From Heaven) brengt je met Wonderstruck op virtuoze wijze terug naar het gevoel van je kindertijd. Het scenario van Wonderstruck is net als Martin Scorsese’s Hugo gebaseerd op een boek van Brian Selznick. Met Rollen voor Julianne Moore (Suburbicon, Still Alice), Oakes Fegley (Peter en de draak) en Cory Michael Smith (Carol).

Kerstarrangementen
Via de ticketbutton koop je kaarten voor het KerstFilmOntbijt of het KerstFilmDiner met deze film. Vanaf donderdag 21 december is Wonder Wheel ook regulier te zien, vanaf dinsdag 19 december kun je kaarten kopen voor de reguliere vertoningen.

Korting met je biebpas!
Dit is een boekverfilming en daarom, als je in het bezit bent van een geldige bibliotheekpas, krijg je op vertoon van je bibliotheekpas € 2,50 korting (geen korting op korting).

  • Wonderstruck is schitterende ode aan veerkracht en inventiviteit van kinderen
    de Volkskrant
  • in de goot liggend naar de sterren kijken
    Trouw

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden