sluit

ZenZondag – Silence of the Tides (voorpremière)

Film
Specials

Tijdens deze ZenZondag zie je een voorpremière van Silence of the Tides; een portret van het Waddengebied waarin de breekbare relatie tussen mens en natuur wordt verkend.

Silence of the Tides laat de cycli en contrasten van de seizoenen zien: leven en dood, storm en stilte, de massa en het individu. Zonder voice-overs of interviews worden op een poëtische manier de getijden van dit Werelderfgoed getoond.

Regisseur en cameraman Pieter-Rim de Kroon heeft al veel films gemaakt over maatschappelijke en natuurlijke onderwerpen, die in totaal al met meer dan 140 internationale onderscheidingen zijn bekroond. Zijn film Hollands Licht won een Gouden Kalf op het Nederlands Film Festival.

ZENZONDAG MET ZAALYOGA
Start je (zon)dag met een inspirerende zen-film! We selecteren speciaal voor jou een film waar de aarde, de mens en/of de natuur centraal staat, zodat je heerlijk kan ontspannen voordat je aan de zondag begint. Voorafgaand aan de film is er een meditatief moment. Docenten van yogaschool Bodhi Yogashala nodigen je uit voor een kwartier bioscoopyoga. Namasté.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden