sluit

ZenZondag – Silence of the Tides (voorpremière)

Film
Specials
ZenZondag

Start je zondag goed met ZenZondag: yoga in de bioscoopstoel en vervolgens genieten van een heerlijke zen-film. Tijdens deze ZenZondag op 13 december zie je de voorpremière van Silence of the Tides; een portret van het Waddengebied waarin de breekbare relatie tussen mens en natuur wordt verkend.

Silence of the Tides laat de cycli en contrasten van de seizoenen zien: leven en dood, storm en stilte, de massa en het individu. Zonder voice-overs of interviews worden op een poëtische manier de getijden van dit Werelderfgoed getoond.

Regisseur en cameraman Pieter-Rim de Kroon heeft al veel films gemaakt over maatschappelijke en natuurlijke onderwerpen, die in totaal al met meer dan 140 internationale onderscheidingen zijn bekroond. Zijn film Hollands Licht won een Gouden Kalf op het Nederlands Film Festival.

ZENZONDAG MET STOELYOGA
Start je (zon)dag met een inspirerende zen-film! We selecteren speciaal voor jou een film waar de aarde, de mens en/of de natuur centraal staat, zodat je heerlijk kan ontspannen voordat je aan de zondag begint. Voorafgaand aan de film is er stoelyoga: docenten van yogaschool Bodhi Yogashala nodigen je uit voor een kwartier bioscoopyoga. Namasté!

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?