sluit

ZenZondag – Voyage of Time: Life’s Journey

Film
LUX viert de zomer
ZenZondag

Start je zomerse zondag met inspirerende zen-films. We organiseren drie ontspannen ochtenden met op 22 juli de film Voyage of Time: Life’s Journey.

VOYAGE OF TIME: LIFE’S JOURNEY
In Voyage of Time: Life’s Journey zien we het ontstaan van het universum. Lang geleden vóór het ontstaan van onze wereld, in de stilte waar nog niks was, is onze planeet gevormd door het onbekende. Deze onzekerheid over ons ontstaan roept vragen op; Wat zijn we eigenlijk? Wie zijn wij voor de natuur? Wat is deze mysterieuze wereld? Door middel van oogverblindende beelden van de grootste kosmische krachten tot de kleinste ecosystemen hier op aarde wordt niet alleen het ontstaan, maar ook het einde van ons universum geschetst. Daarmee begint de zoektocht naar de plaats van de mensheid in de toekomst. Een film over de oorsprong en ondergang van het universum zoals wij het kennen. Met voice-over van tweevoudig Oscarwinnares Cate Blanchett.

Naast Voyage of Time: Life’s Journey wordt op 5 augustus de film Walk With Me  vertoond en 19 augustus A Mindful Choice.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden