sluit

LUX bij je thuis

LUX, nu ook thuis. Met de online programmareeks ‘LUX bij je thuis’ trakteren we via onze online kanalen op diverse programma’s. Geniet thuis, via online filmplatform Picl, van ons nieuwste filmaanbod.

Houd deze pagina, onze nieuwsbrief en social media-kanalen Facebook, Instagram en YouTube in de gaten voor meer online programma’s, data en andere updates!

BEKIJK DE NIEUWSTE (ARTHOUSE-)FILMS THUIS

Via online filmplatform Picl kijk je de nieuwste arthouse-films ook thuis. Gewoon op je tv, tablet of telefoon. Bekijk o.a. de exclusieve Picl premièrefilms, de Nederlandse dramafilm Drijfzand, de mysterieuze dramafilm Never Gonna Snow Again, de bijzondere documentaire The Hidden Life of Trees en de animatiefilm voor het hele gezin Mijn moeder is een Gorilla.

BEKIJK HIER: ons volledige filmaanbod op Picl

FILM & FOOD-PAKKETTEN VOOR THUIS

LUX films en food bij jou thuis, met onze film & food pakketten! Het is sinds kort mogelijk om jouw eigen woonkamer om te toveren tot filmzaal. Niet alleen onze films, maar ook lekkere hapjes en drankjes van ons café. Met het film & food pakket ontvang je een bon voor de online filmzaal Picl en een pakket met lekkere hapjes en drankjes, voor ieder wat wils.

Met deze pakketten maak je van jouw avond thuis een avond in echte LUX sfeer, bekijk een van onze films vanuit het gemak van je eigen woonkamer en geniet van heerlijke hapjes en drankjes bereid door onze collega’s in het café.

De Film & Food-pakketten zijn te koop in ons café!

Pakket 1 – Cin Cin! €24,50
In het ‘Cin Cin-pakket’ ontvang je 1 Picl-bon voor een onlinefilm naar keuze, een fles wijn (rood, wit of rosé) en je kan de tafel vullen met huisgemaakte kerstkransjes en kaasstrengels, gemarineerde olijven, een notenmix en knapperige groentechips.

Pakket 2 – Prost! €24,50
In het ‘Prost-pakket’ ontvang je 1 Picl-bon, 4 frisse speciaalbiertjes van Oersoep. Daarnaast is het pakket weer gevuld met huisgemaakte kerstkransjes en kaasstrengels, gemarineerde olijven, een notenmix en knapperige groentechips.

Pakket 3 – Salud! €24,50
In het ‘Salud-pakket’ ontvang je 1 Picl-bon, 2 alcoholarme biertjes, 2 frisse biologische frisdranken en huisgemaakte kerstkransjes en kaasstrengels, gemarineerde olijven, een notenmix en knapperige groentechips.

ONZE PROGRAMMA’S THUIS VIA LIVESTREAM

Via livestream is een deel van ons programma ook vanuit huis te volgen. Spijker komende tijd (online) je filmkennis bij tijdens de online filmcolleges of kijk live mee met de nieuwste debatprogramma’s.

BEKIJK HIER: onze programma’s via livestream

MEER WETEN?

Er zijn diverse video’s online verschenen op ons YouTube-kanaal, live op Facebook en via Zoom.

Houd deze pagina, onze nieuwsbrief en social media-kanalen Facebook, Instagram en YouTube in de gaten voor meer online programma’s, data en andere updates!

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?