sluit
di 25 okt

Cinemaniaaa – drie dagen naar de film voor €6,00

Van woensdag 2 t/m vrijdag 4 november gaat Cinemaniaaa van start en kunnen filmliefhebbers door het hele land bij bioscopen en filmtheaters voor €6,00 naar de mooiste films, ook in LUX!

Door het hele land zijn in deze week films te zien voor slechts €6,00. Geniet van de mooiste films, nu voor een extra mooie prijs.

Tijdens deze actie ga je voor €6,00 naar de mooiste films in onze zalen. Geniet onder andere van de nieuwste film met Emma Thompson, Good Luck to You, Leo Grande of Close, de nieuwste film van Lukas Dhont (Girl) over vriendschap en verantwoordelijkheid. Bekijk hier het volledige filmprogramma van dit moment.

Maandag 31 oktober wordt het programma vanaf donderdag 4 november bekend gemaakt, dan zullen ook de kaarten voor donderdag en vrijdag beschikbaar zijn.

Over Cinemaniaaa

Uitvoering van Cinemaniaaa! ligt bij de Stichting Nationale Bioscoopbon, die op basis van de input van de NVBF een creatieve campagne ontwikkelde. Naast een opvallende social campagne werden drie radiocommercials ontwikkeld, die vanaf 26 oktober op alle bekende stations te horen zullen zijn. Lees het volledige artikel op Holland Film Nieuws.

Bekijk het volledige overzicht van deelnemende theaters op deze website.

Actievoorwaarden

De korting van Cinemaniaaa is alleen geldig op het reguliere filmaanbod en is niet geldig op filmspecials en filmfestivals.

 

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?