sluit
wo 1 apr

LUX gesloten t/m 28 april i.v.m. Coronavirus

Update 1 april 2020

LUX sluit t/m dinsdag 28 april haar deuren. Alle films, podiumvoorstellingen, debatten, festivals en verhuringen in deze periode worden geannuleerd en waar mogelijk wordt naar vervangende data gezocht. Ook ons café-restaurant is gesloten.

Op donderdag 12 maart 2020 heeft de Nederlandse overheid in overleg met het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) onder meer besloten dat evenementen met meer dan honderd personen verboden zijn. Dit om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Sociale afstand lijkt de enige manier om de druk op de gezondheidszorg te spreiden en daarvoor willen wij als culturele en maatschappelijke instelling onze verantwoordelijkheid nemen.

De komende weken gaan we per voorstelling bekijken of verplaatsing mogelijk is, je ontvangt hierover persoonlijk bericht. Als het niet lukt om een voorstelling te verplaatsen, dan krijg je vanzelfsprekend bericht over de verdere afhandeling van de kaarten. Het kan gezien de huidige omstandigheden wat langer duren dan je van ons gewend bent.

Wij zullen deze pagina regelmatig met nieuwe ontwikkelingen updaten. We hopen je terug te zien in april!

We bedanken je nu alvast voor je geduld en begrip.

Het LUX-team

BEKIJK DE NIEUWSTE (ARTHOUSE-)FILMS THUIS
Wist je dat je met Picl de nieuwste arthouse-films ook thuis kunt bekijken? Gewoon op je tv, tablet of telefoon.
Bekijk o.a. de première-films The Wild Goose Lake en Lilian, familiefilms zoals De beroemde bereninvasie van Sicilië en De Grote Boze Vos en Mind my Mind van Nijmeegse filmmaker Floor Adams. Bekijk hier het volledige programma op Picl.

THUISBLIJFTIPS
Ook nu kun je – weliswaar thuis – genieten van een inspirerende film, theater, muziek, dans, debat en leuks voor het hele gezin. We hebben een aantal thuisblijftips voor je op een rijtje gezet.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden