sluit
wo 21 apr

Terras weer open / programma nog even online

Café LUX is weer (deels) open! Na zo’n lange tijd staan alle medewerkers van ons café te popelen om jullie weer te ontvangen op ons terras. Het is mogelijk om een aantal gerechten en dranken to go mee te nemen. Ons programma blijft nog even online.

Ons terras weer open!

Vanaf woensdag 28 april is Café LUX weer (deels) open! Alle medewerkers van ons café staan te popelen om jullie weer te ontvangen op ons terras, een kop koffie voor je te maken of glas wijn in te schenken. We hebben ons terrasmeubilair vernieuwd (met dank aan Grolsch – onze nieuwe drankenleverancier – die dit financieel mogelijk heeft gemaakt); het oude meubilair is deels naar de kringloop gebracht en andere meubels zijn omgebouwd tot bijvoorbeeld barretjes in ons café.

Geniet bijvoorbeeld van versgebakken scones met huisgemaakte bosbessenjam of pancakes geserveerd met stroop, kaneelsuiker en rood fruit. Bestel een van onze sandwiches of voorjaarssalade. Of een gebakje van Strik of Rabarber shortcake bij de koffie. Bekijk hier de menukaart. Natuurlijk volgens de landelijke richtlijnen, daar lees je hieronder meer over.

Naast het plaatsnemen op het terras is het mogelijk om een aantal gerechten en dranken to go mee te nemen. Voor onderweg, thuis of in het park.

  • Vanaf woensdag 28 april kun je dagelijks van 12.00 tot 18.00 uur op ons terras vertoeven. We reserveren en registreren je bezoek ter plekke. Telefonisch reserveren is niet mogelijk.
  • Kom met maximaal twee personen of met je huishouden. Er geldt een maximum van 50 personen.
  • Een gezondheidscheck en een verzoek om te registreren zijn verplicht.
  • De terrasbezoekers blijven zoveel mogelijk zitten. Verplaatsen gebeurt niet onnodig.
  • Houd altijd 1,5 meter afstand tijdens je bezoek, van medebezoekers en van onze medewerkers.
  • Betaal contactloos of met PIN. Het is niet mogelijk om met contant geld te betalen.
  • Alleen voor toilet- en garderobebezoek of om te betalen mogen bezoekers naar binnen. Hierbij moet een mondkapje worden gedragen.
  • Het is mogelijk om een aantal gerechten en dranken to go mee te nemen, onze to go-bar is dagelijks geopend vanaf 9.00 uur.

Ons programma vanuit huis

We kijken ernaar uit om jullie weer te mogen verwelkomen! In de tussentijd ons programma vanuit huis bekijken? Dat kan! Thuis kun je genieten van ons uitgebreide filmaanbod van 60+ titels via online filmplatform Picl en van onze online programmareeks ‘LUX bij je thuis’ met o.a. interactieve filmcolleges,  debatten over actuele en maatschappelijke onderwerpen en livestream theatervoorstellingen.

Onze kassa is in deze periode per mail bereikbaar via [email protected]. Mocht je in de tussentijd kaarten willen kopen voor een van onze programma’s, dan kan dat via onze website.

Bekijk hier ons online programma ‘LUX bij je thuis’

Een donatie doen?

Draag je LUX een warm hart toe en wil je LUX steunen? Dan kun je via betaalplatform WhyDonate een donatie doen. Elke bijdrage – groot of klein – helpt, zodat wij onze missie kunnen blijven voortzetten: mensen inspireren anders te kijken, naar zichzelf en de wereld om ons heen.

Vragen?

Neem dan contact op met onze kassa via [email protected].

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?