sluit
do 25 mrt

Dansfestival Moving Futures dit jaar online

Van donderdag 22 t/m donderdag 29 april vindt het dansfestival Moving Futures plaats, dit jaar met een geheel online programma. Vanuit huis kun je kiezen uit avondvullende voorstellingen, workshops, lezingen en studio-talks met de choreografen. De kaartverkoop gaat maandag 29 maart van start.

Tijdens het festival Moving Futures toont de nieuwste generatie dansmakers hun nieuwe voorstellingen, projecten en performances. Vanuit je eigen huis kun je kiezen uit avondvullende voorstellingen, workshops, lezingen en studio-talks met de choreografen. Bijzonder aan het programma dit jaar is dat je vanuit je eigen omgeving ook zelf mee kan doen aan een aantal programmaonderdelen.

Voor deze editie wordt het festival op de weegschaal van het thema veerkracht gelegd. In de realiteit van de COVID-19 crisis ervaren we dat de fysieke nabijheid van lichamen een onverminderd belangrijk onderdeel is in de drang naar verbinding en solidariteit. In de wetenschap van nu zijn de dansmakers van Moving Futures zonder twijfel niets minder dan de belichaming van de menselijke veerkracht. De toekomst beweegt hen en zij bewegen de toekomst.

Lees hier meer

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?