sluit
di 1 jan

Expeditiekaart komt terug

Afgelopen najaar zijn De Lindenberg, LUX en Stadsschouwburg Nijmegen een samenwerking gestart om nieuw, jong publiek kennis te laten maken met de culturele podia van Nijmegen. De kaart was dit najaar in no-time uitverkocht. Daarom komt er nu een vervolg.

Voor € 15,00 kunnen jongeren onder de 30 jaar kennis maken met een voorstelling in zowel De Lindenberg, LUX als de Stadsschouwburg. De nieuwe expeditiekaart is tot woensdag 13 februari bij de Stadsschouwburg, op=op. Met deze kaart ga je naar Toneelgroep Oostpool in LUX, een voorstelling over verslaving en de valkuilen van allé kansen die wij krijgen. Hotel Modern, een voorstelling met een miniatuur filmset over de loopgraven in tijdens WOI, in de Stadsschouwburg. En Yvonne van den Eerenbeemt, jong cabarettalent over dierlijke driften in De Lindenberg.

HOE WERKT HET?
Met een ticket – die gekocht kan worden bij de Stadsschouwburg – kan de bezoeker naar de drie voorstellingen. Voor de voorstelling in de schouwburg kiest men zelf een plaats in de zaal. Voor de voorstellingen in LUX en De Lindenberg kan men op de dag zelf, op vertoon van het (e-)ticket, een kaartje ophalen bij de betreffende kassa. De expeditiekaart kan worden aangeschaft door iedereen tot 30 jaar. Er kan om legitimatie worden gevraagd bij de kassa of deurcontrole.

Meer informatie: stadsschouwburgendevereeniging.nl/expeditiekaart.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden