sluit
di 30 apr

Expeditiekaart 2019/2020 voor iedereen!

Opnieuw gaan we de samenwerking aan met de Lindenberg en Stadsschouwburg & De Vereeniging. De Expeditiekaart, waarmee je op culturele roadtrip door Nijmegen kunt.

Weet jij wat Nijmegen op cultureel vlak te bieden heeft? Met de Expeditiekaart maak je op drie avonden kennis met de Lindenberg, LUX en de Stadsschouwburg. En het fijne is, je hoeft niet zelf te zoeken en te kiezen. Wij kiezen voor jou: een dansvoorstelling in LUX, een toneelvoorstelling in de Stadsschouwburg en een cabaretvoorstelling in de Lindenberg.

DO 26 SEP 20.00 uur | Lindenberg | Remco Veldhuis – Lang verhaal kort
Altijd al eens iets willen weten van die net zo vaak opgehemelde als vervloekte Bijbel, maar nooit tijd genoeg? Remco heeft de oplossing: Lang verhaal kort. Een snelcursus bijbelkunde op komische wijze.

WO 20 NOV 20.00 uur | Stadsschouwburg | Toneelgroep Maastricht – Peachez
Een vurig pleidooi voor een onvoorwaardelijk geloof in de liefde. Het verhaal van Ilja Leonard Pfeijffers gelijknamige roman, met Porgy Franssen en Maartje van de Wetering in de hoofdrol.

VR 24 JAN 20.30 uur | LUX | Keren Levi & Yannis Kyriakides – Unmute
Met biologerende soundscape, uitgevoerd door musici van Slagwerk Den Haag, raakt Unmute de verontrustende ontwikkeling waarin het recht op vrijheid van meningsuiting wordt ingezet om andere stemmen juist tot zwijgen te brengen.

De Expeditiekaart á €45,00 is vanaf donderdag 16 mei te koop via de website van de Stadsschouwburg & de Vereeniging.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden