sluit
di 7 jul

Film4Daagse – wandeltochten in de filmzaal

Wilde jij deze zomer eigenlijk de Nijmeegse Vierdaagse lopen? Ervaar dit jaar het plezier van een stevige wandeltocht gewoon bij ons in de filmzaal (helemaal corona-proof). Vanaf dinsdag 21 juli vertonen we vier dagen op een rij een film waarin ‘wandelen’ centraal staat. De kaartverkoop is gestart.

In deze films worden enkele van de mooiste en langste wandelroutes ter wereld in beeld gebracht, waaronder de Camino naar Santiago de Compostella en de Appalachian Trail.

FILM4DAAGSE
Dinsdag 21 juli, 20.00 uur – Camino
Woensdag 22 juli, 20.00 uur – Walk in the Woods
Donderdag 23 juli, 20.00 uur – Lillian
Vrijdag 24 juli, 20.00 uur – Forrest Gump

DI 21 JUL – CAMINO
Martin de Vries besluit de beroemde wandeltocht de Camino naar Santiago de Compostella te gaan lopen. Hij neemt ons mee over wonderschone paden en deelt zijn meest eerlijke gedachten.

WO 22 JUL – A WALK IN THE WOODS
Na reizen over de hele wereld vindt schrijver Bill Bryson (Robert Redford) het tijd voor een trip door thuisland Amerika. Hij kiest de Appalachian Trail; met 3.500km door de Amerikaanse wildernis een van de langste wandelpaden ter wereld.

DO 23 JULI – LILLIAN
Wanneer de ‘American Dream’ van een Russische immigrante niet uitkomt, besluit ze van New York naar huis te lopen. De mysterieuze verdwijning van Lillian Alling in 1927, inspireerde Andreas Horvath tot deze epische road movie.

VR 24 JUL – FORREST GUMP
De vriendelijke maar onnozele Forrest Gump maakt onopzettelijk en al rennend alle belangrijke gebeurtenissen uit de recente Amerikaanse geschiedenis mee.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?