sluit
di 14 dec

Film & Food-pakketten

LUX films en food bij jou thuis, met onze Film & Food-pakketten! Doordat onze filmzalen gesloten zijn, is het nu mogelijk om jouw eigen woonkamer om te toveren tot filmzaal. Met het Film & Food-pakket ontvang je een bon voor de online filmzaal Picl en een pakket met lekkere hapjes en drankjes uit ons café.

Met deze pakketten maak je van jouw avond thuis een avond in echte LUX sfeer, bekijk een van onze films vanuit het gemak van je eigen woonkamer en geniet van heerlijke hapjes en drankjes bereid door onze collega’s in het café. Af te halen in een uniek en feestelijk verpakte doos voor € 24,50 per pakket. Een leuk cadeau om te geven of te krijgen!

Onze Film & Food-pakketten zijn dagelijks tussen 11.00 – 18.00 uur te koop in ons café!

Keuze Film & Food-pakketten:

Pakket 1 – Cin Cin! €24,50
In het ‘Cin Cin-pakket’ ontvang je 1 Picl-bon voor een online film naar keuze, een fles wijn (rood, wit of rosé) en je kan de tafel vullen met huisgemaakte kerstkransjes en kaasstengels, gemarineerde olijven, een notenmix en knapperige groentechips.

Pakket 2 – Prost! €24,50
In het ‘Prost-pakket’ ontvang je 1 Picl-bon, 4 frisse speciaalbiertjes van Oersoep. Daarnaast is het pakket weer gevuld met huisgemaakte kerstkransjes en kaasstengels, gemarineerde olijven, een notenmix en knapperige groentechips.

Pakket 3 – Salud! €24,50
In het ‘Salud-pakket’ ontvang je 1 Picl-bon, 2 alcoholarme biertjes, 2 frisse biologische frisdranken en huisgemaakte kerstkransjes en kaasstengels, gemarineerde olijven, een notenmix en knapperige groentechips.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?