sluit
di 10 mrt

FilmOntbijt op Eerste en Tweede Paasdag

Zondag 12 en maandag 13 april is het Pasen! En denk je aan Pasen, dan denk je natuurlijk aan een gezellig ontbijt. Ook dit jaar organiseren we weer het PaasFilmOntbijt; een uitgebreid en gevarieerd ontbijt mét aansluitend een filmbezoek.

Start je paasochtend goed onder het genot van diverse broodjes, een heerlijke paasstol, gepocheerde zalm, een kopje koffie of thee, vruchtenyoghurt, paastaart en nog veel meer lekkers. Vervolgens kun je naar de voorpremière van de gloednieuwe Poolse dramafilm Corpus Christi of geniet van een Frans liefdesverhaal bij Les plus belles années d’une vie.

BESTEL HET PAASFILMONTBIJT I.C.M. CORPUS CHRISTI
BESTEL HET PAASFILMONTBIJT I.C.M. LES PLUS BELLES ANNÉES D’UNE VIE

PRIJZEN
PaasFilmOntbijt regulier: € 21,50 (incl. film)
Het PaasFilmOntbijt is te koop van dinsdag 10 maart t/m woensdag 8 april. 

OVER CORPUS CHRISTI
Corpus Christi is een Poolse dramafilm over de 20-jarige Daniël, die een spirituele transformatie ondergaat in een detentiecentrum. Ondanks dat zijn strafblad hem belet in het volgen van een opleiding tot geestelijke en hij verplicht een workshop tot timmerman moet volgen, is Daniël niet bereid om zijn droom op te geven. Gekleed als priester besluit hij om een parochie in een kleine stad te gaan dienen.

OVER LES PLUS BELLES ANNÉES D’UNE VIE
Anne en Jean-Louis kenden elkaar lang geleden: een man en een vrouw wiens prachtige en onverwachte romance ontroerde in Un Homme et une Femme, de inmiddels iconische film die onze kijk op liefde voor altijd veranderde. Maar nu voormalig autocoureur Jean-Louis zich steeds meer lijkt te verliezen in zijn herinneringen, probeert zijn zoon hem te herenigen met de vrouw die hij niet kon koesteren, maar waar zijn geheugen en dromen nog vol van zijn.

Het PaasFilmOntbijt vindt plaats in ons café van 10.00 tot 12.00 uur. Je kunt tot uiterlijk één uur voor aanvang van de gekozen film aanschuiven.
In verband met uitstel van de release van Pieter Konijn op de vlucht naar augustus is het helaas niet mogelijk om het PaasFilmOntbijt in combinatie met deze film te bestellen.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden