sluit
di 27 dec

Het FilmDiner is terug!

Om je zondagen goed af te sluiten en je vast voor te bereiden op een extra fijne week kun je vanaf 1 januari 2023 weer elke zondag bij ons terecht voor het FilmDiner. Tijdens het FilmDiner krijg je een kaartje voor de film én geniet je van een door ons samengesteld verrassingsmenu.

Het FilmDiner bestaat uit een hoofdgerecht, dessert en een drankje (bier, wijn, fris, koffie of thee) voor € 24,95. Zo heb je dus je hele date night, lazy sunday, vriendenavond of een avondje voor jezelf helemaal compleet voor totaal €24,95 p.p.

Vanaf zondag 1 januari 2023 gaan we van start, perfect dus om op de dag dat heel Nederland een kater heeft, zelf niet te hoeven koken en plaats te nemen in een donkere zaal om helemaal op te gaan in een mooie film. Mooier kunnen we het volgens mij niet maken? 

Hoe koop je een kaartje voor het filmdiner?

  1. Kijk in onze agenda en selecteer de film die je graag wilt bezoeken.
  2. Selecteer de datum en de tijd
  3. Log in met je account of als gast
  4. Selecteer je stoelen
  5. Klik bij ticketsoort op ‘arrangement’. Nu verschijnt de optie om ook het diner te selecteren.
  6. Klik op ‘bestellen’ en je bent klaar voor het FilmDiner.

Let op!

Het is alleen mogelijk om films die na 20.00 uur starten te combineren met het FilmDiner. Geniet van een heerlijk diner tussen 19.00 en 21.00 uur en neem daarna plaats in een van onze zalen voor een aangrijpende, spraakmakende of indrukwekkende film.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?