sluit
do 2 sep

Het NFF komt weer bij ons langs!

Het Nederlands Film Festival (NFF) komt er weer aan! Van vrijdag 24 t/m donderdag 30 september kun je genieten van Nederlandse filmpremières. Bekijk de nieuwste en beste documentaires, korte films, speelfilms en animatie. Ontdek bekende en aanstormend nieuwe talenten in onze filmwereld, kortom geniet een hele week lang van geweldige premières. De kaartverkoop is gestart!

PROGRAMMA

VR 24 SEP – Mijn Vader is een Vliegtuig: Eva lijkt alles te hebben: een gezin, een succesvol bedrijf en het huis van haar dromen. Als haar moeder plotseling overlijdt, ontdekt ze dat haar leven bestaat uit leugens en geheimen. Eva wordt steeds angstiger en begint de grip op de werkelijkheid te verliezen.

ZA 25 SEP – Do Not Hesitate: Tijdens een vredesmissie in het Midden-Oosten zijn drie jonge soldaten, Erik, Roy en Thomas, op zichzelf aangewezen als hun militaire voertuig met pech midden in de woestijn vast komt te staan.

ZA 25 SEP – The Photograph: In The Photograph ontketent één foto een wervelwind van bijzondere verhalen. Over New York en haar zwarte bewoners, over trots en traditie, over de kracht van fotografie, en over de grootvader van regisseur Sherman De Jesus.

ZO 26 SEP – The Spectcular: Een internationale miniserie over een reeks gruwelijke IRA-aanslagen, die eind jaren tachtig in Limburg plaatsvonden.

MA 27 SEP – (R)Evolutie: Een dystopische komedie van Toneelgroep Maastricht over de nabije toekomst waarin kunstmatige intelligentie vanzelfsprekend is en toeval niet meer bestaat.

WO 29 SEP – Drijfzand: Het verhaal van een intrigerende moeder-dochterrelatie en de keuze tussen loyaliteit, gezondheid en liefde.

DO 30 SEP – NR.10:  Is de nieuwe speelfilm van Alex van Warmerdam. Een thriller met elementen van een zwarte komedie.

 

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?