sluit
filmkring lux
ma 24 jan

Kaartverkoop Filmkring 2022 gestart

filmkring lux

De Filmkring gaat weer van start! Wil je weer een voorjaar lang genieten van de beste premièrefilms, als een van de eersten in Nederland? Kom dan naar de Filmkring!

Elke voorstelling wordt kort ingeleid door LUX-filmdocenten Mark Meuldijk en Ruud Vos, die je graag iets over de achtergronden van de betreffende filmtitel vertellen.

De films vormen een doorsnee van het LUX-programma. Het kunnen ontroerende, spraakmakende  prikkelende en dwarse titels zijn. Diversiteit is gewaarborgd. Je kunt in elk geval rekenen op enkele hits van de filmfestivals van Cannes, Toronto en Venetië. De definitieve titels maken we via onze website bekend.

Datums:

Donderdagen:
– 10 en 24 FEB
– 10 en 24 MRT
– 14 en 21 APR

Aanvang 11.30 en 12.00 uur

Dinsdagen:
– 15 FEB
– 1 en 15 MRT
– 12 en 26 APR

Aanvang 11.30 uur

Er vindt ditmaal  geen passepartout-verkoop plaats, de kaarten zijn alleen los aan te schaffen. Deze kaarten zijn ruim van tevoren, aan de kassa of online verkrijgbaar. Hiervoor hoef je niet in een lange rij te staan.

Toegangsprijs regulier: €10,00  LUX-vriend: €7,00,-
Hiervoor krijg je de voorstelling plus een inleiding van de filmdocenten Mark Meuldijk en Ruud Vos.

Bij aankoop van een reeks van drie voorstellingen is de prijs €8,00 per voorstelling. Let op! Deze reeksen zijn alleen aan de kassa verkrijgbaar.

De eerste titel 10 en 15 februari is: The Worst Person in the World van de Noorse regisseur Joachim Trier. De film gaat over de jonge en tamelijk besluiteloze Julie die navigeert in de  troebele wateren van liefde en carrière.

De kaartverkoop is gestart!

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?