sluit
Kapsalon Theater
ma 17 jan

Kapsalon Theater WO 19 JAN ook bij LUX

Kapsalon Theater

Op woensdag 19 januari transformeren theaters door het hele land zich tot kapsalon, kerk, sportschool en meer! Ook wij sluiten ons aan bij dit culturele protest en transformeren het voorcafé van Café LUX!

Kom morgen tussen 12.00 – 15.00 uur bij ons langs voor een cultureel, sportief uurtje met Reinier König van Harbor Gym en geniet ondertussen van livemuziek van singer-songwriters Collin Hoeve, Etan Huijs, Elise Bos & John Carrie. Daarnaast verzorgen kappers Koen Leseman – kapper Ház – & Tante Pollewop knipt een ‘LUX coupe’ naar keuze. Of kom langs voor een koffie of broodje To Go.

Pien Houthoff, directeur LUX:
“We vinden het belangrijk om mee te doen aan deze actie om van ons te laten horen: cultuurinstellingen zoals LUX kunnen coronaproof en veilig open. We vervullen met onze programma’s en café een belangrijke maatschappelijke functie: ontspannen met een mooie film-, debat of theatervoorstelling, napraten hierover in het café. Voor de geestelijke gezondheid heel belangrijk en dus ook ‘essentieel’. Door mee te doen aan deze actie willen we laten merken dat we nu ook echt meer perspectief nodig hebben. Vanuit de behoefte aan een lange termijn visie, om af te stappen van de willekeur en het jojo effect. Daarnaast vragen we aandacht voor de makers die veel te weinig steun hebben ontvangen tijdens de hele coronaperiode”.

Welkom om dit ludieke ‘programma’ bij te wonen, uiteraard op de 1,5 meter en mondkapjes dragen is binnen verplicht. Kijkacties alleen zijn binnen NIET mogelijk, alleen actieve deelname (sporten, geknipt worden en/of To Go coffee/broodjes afhalen). Buiten opdrinken/eten/sporten uiteraard wel!

Meer info over de landelijke actie: kapsalontheater.nl

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?