sluit
vr 27 okt

Kerstarrangementen vanaf 1 november verkrijgbaar

De dagen worden korter en de sfeerverlichting wordt opgehangen in de straten. Dat betekent maar één ding: de feestdagen komen er aan! Heb je zin om lekker verwend te worden met de kerst? Even niet in de keuken staan of de berg afwas te doen? Kom dan bij ons kerst vieren!

Zoals ieder jaar kun je kiezen voor een KerstFilmOntbijt of een KerstFilmDiner, of allebei natuurlijk. Speciaal voor de kerst hebben we adembenemende films geselecteerd: Wonder Wheel van Woody Allen en Wonderstruck van Todd Haynes.

Tot en met zondag 17 december zijn de arrangementen verkrijgbaar.

Wonder Wheel – Woody Allen

Voor Wonder Wheel heeft Woody Allen weer een grote sterrencast weten te strikken: Kate Winslet, Jim Belushi, Justin Timberlake en Juno Temple. Het verhaal van vier met elkaar verstrengelde levens te midden van de drukte in een pretpark op Coney Island, New York in de jaren ’50: Ginny (Kate Winslet), een melancholische, nogal emotionele voormalig actrice, die inmiddels als serveerster in een visrestaurant werkt; Humpty (Jim Belushi), carrouselbediende en Ginny’s onbehouwen echtgenoot; Mickey (Justin Timberlake), een jonge en knappe badmeester die ervan droomt toneelschrijver te worden en Carolina (Juno Temple), de van Humpty vervreemde dochter die zich voor gangsters schuilhoudt in het appartement van haar vader.

Wonder Wheel is poëtisch gefilmd door Vittorio Storaro (Café Society) en is een krachtig en dramatisch verhaal over passie, geweld en verraad.

Wonderstruck – Todd Haynes

Met het adembenemende Wonderstruck tekent Todd Haynes (CarolFar From Heaven) voor zijn meest ambitieuze film tot op heden. Op virtuoze wijze brengt Haynes je terug naar de magie van de kindertijd. Het scenario van Wonderstruck is, net als Marin Scorsese’s Hugo, gebaseerd op een boek van Brian Selznick.

Een jongen, Ben, verlangt in de jaren ’70 naar de vader die hij nooit heeft gekend. Een doof meisje, Rose, houdt in de jaren ’20 nauwkeurig een plakboek bij van het leven van een mysterieuze actrice. Wanneer Ben een mysterieuze aanwijzing ontdekt in de kamer van zijn moeder en Rose op een ochtend een aanlokkelijke krantenkop leest, besluiten beide kinderen op zoek te gaan naar datgene wat ze missen.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden