sluit
di 16 nov

Nieuw: Kerstfestival

Update WO 1 DEC – Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen en de onzekerheid die er nu nog is over de maatregelen tijdens de kerstdagen hebben we besloten om het kerstfestival niet te laten doorgaan. Tijdens de kerstdagen ben je wel van harte welkom om in ons café om van een kerstig menu (a la carte) te genieten, voor zowel ontbijt, als lunch/dunch.

Natuurlijk in kerstsfeer, met spelletjes voor jong en oud in de foyer en de gedurende de kerstdagen is er ook een uitgebreid filmprogramma in onze (film)zalen. Achter de schermen wordt er gewerkt aan een aangepaste menukaart voor tijdens de feestdagen. Die zullen we zo snel mogelijk op deze website plaatsen.

Alle kaartkopers zijn per e-mail geinformeerd.


Dit jaar organiseren we op Eerste en Tweede Kerstdag een Kerstfestival: een gezellig kerstfeest boordevol heerlijke hapjes & drankjes, live entertainment en meer. De kaartverkoop is gestart!

Dit jaar steken we onze ‘kerstarrangementen’ in een nieuw jasje. Dat betekent geen traditioneel KerstFilmDiner of KerstFilmOntbijt, maar een gezellige en ongedwongen middag- en/of avond met o.a. een winterbarbecue, glühwein en marshmallows, open bar, spelletjes voor jong en oud, live muziek & films i.s.m. Go Short. Lees hier meer & koop kaarten

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?