sluit
di 6 mrt

Laat je blik verruimen!

Vanuit het leven van alledag kun je je door kunst en cultuur even helemaal mee laten nemen naar een andere wereld, andere culturen, tijden, meningen, gevoelens en perspectieven. LUX is dé plek om blikverruimende programma’s te beleven. Vanaf dinsdag 6 maart staat LUX in het teken van de campagne: Laat je blik verruimen. Gedurende 2 weken willen we jullie graag inspireren met Blikverruimers.

Wat is een Blikverruimer precies? We hebben een selectie gemaakt van ons actuele programma, op basis van wat voor onze LUX-medewerkers een echte blikverruimer is. Onze LUX-filmexperts, maar ook onze zaalwachten, filmtechnici, kassiers, horecamedewerkers en stagiairs delen twee weken lang hun blik verruimende tip met jou! De komende twee weken zullen we elke dag deze Blikverruimers delen via onze website, social media en in de weekfolder.

Misschien is het je al opgevallen: in en om LUX zijn beelden te zien uit verschillende films. De actrices en acteurs op deze beelden hebben een bepaalde ‘blik’ in hun ogen. Dit is wat wij hopen te bereiken bij jou. Of het nu blijdschap, afgunst, liefde, woede of verbazing is; ons doel is jou anders te laten kijken. Naar jezelf en de wereld om je heen.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden