LUX Mini is jarig en trakteert

LUX Mini – het maandelijkse filmprogramma van arthouse LUX en Go Short voor de jongste filmfans van 2 tot 6 jaar – bestaat één jaar. Daarom wordt de komende editie van LUX Mini, op zondag 24 september, een feestje: met een speciaal herfstprogramma, gloednieuwe animatiefilms én een extra traktatie in de zaal.

In samenwerking met Go Short maakt arthouse LUX maandelijks een filmprogramma speciaal voor de kleinste filmfans van 2 tot 6 jaar en hun (groot)ouders, om hen een fijne eerste filmervaring te bezorgen. Op het programma staan lieve korte animatiefilms, met zachter geluid en een zaal waar de lichten niet helemaal uit zijn. Sinds de start vorig jaar is LUX Mini een groot succes! “We horen van ouders terug dat het een fijn uitje is voor kinderen van deze leeftijd en dat ze vooral ook gecharmeerd zijn van de bijzondere animatiefilmpjes uit heel Europa” vertelt Linde Schut, die voor LUX de programma’s van LUX Mini verzorgt.

De jubileumeditie van LUX Mini x Go Short vindt plaats op zondag 24 september om 11.00 uur in LUX en duurt 45 minuten. Kaarten kosten € 6,00 (inclusief drankje en traktatie) voor zowel kinderen als ouders en zijn te koop via: lux-nijmegen.nl/luxmini.

Uitgelicht door LUX

Zomeropeningstijden Café LUX

Zomeropeningstijden kassa

Silent Disco tijdens Vierdaagsefeesten

Kaartverkoop cursus première najaar 2024 gestart

Participanten gezocht voor het kweken van een kunstobject

Start kaartverkoop podiumprogramma 2024-2025