LUXGemist

Kijk nog één keer de mooiste films die je misschien gemist hebt op het grote doek

We hebben allemaal wel een lijstje met films die we nog zo graag in de filmzaal hadden willen kijken, maar die nét niet meer te zien was toen we eindelijk wilden gaan. Omdat we allemaal dit probleem wel herkennen organiseren we op zondag 26 mei, LUXGemist! De hele dag vertonen we films die jij nog graag een keer op het grote doek wilt zien!

Welke films zijn het?
Die keuze is aan jou (en de rest van de LUX bezoekers). Jij kan namelijk stemmen op je favoriete films die de afgelopen zes maanden in onze zalen te zien waren, zo kun jij ervoor zorgen dat net dat ene kleine pareltje of die grote titel nog 1 keer in de filmzaal te zien is en dat ook jij hem op het grote doek gezien hebt.

Hoe werkt het stemmen?
Stemmen kan via deze link. Selecteer maximaal 5 films die jij graag zou willen zien en wie weet staat een van deze op zondag 26 mei op het programma! Stemmen is ook mogelijk via onze social media kanalen vanaf woensdag 1 mei.

Is er een shortlist?
Om je niet te laten kiezen uit meer dan 75 titels hebben onze programmeurs Ruud en Linda alvast een “shortlist” voor je gemaakt, met de beste films van de afgelopen 6 maanden. Maar, zit die ene film die je écht nog zo graag wilt zien er niet tussen, dan is het altijd een poging waard om ons een bericht te sturen via onze social media kanalen met daarin jouw suggestie.

Wanneer wordt de officiële uitslag bekend gemaakt?
Stemmen kan t/m zondag 12 mei, de uitslag zal in een van de opvolgende dagen die week op onze website, social media kanalen en nieuwsbrieven bekend worden gemaakt.

Uitgelicht door LUX

Start kaartverkoop podiumprogramma 2024-2025

Filmkring 2024/2025 - Data en info

Thijs van Beusekom over De Europese verkiezingen

LUXGemist - de mooiste films die je misschien gemist hebt

Nieuw VR programma van start in mei

Junior specials in de meivakantie