sluit
di 28 apr

Nieuw: 6-delige online serie ‘TussenTijd’

Samen met de Nijmeegse theatergezelschappen Cie. Perelman, TG de Winter en TG Greppel starten we de 6-delige online serie ‘TussenTijd’ in tijden van het coronavirus. De eerste uitzending is te zien op woensdag 29 april om 19.00 uur op onze Facebookpagina.

Nu alle theaters voor langere tijd gesloten zijn en gezelschappen niet kunnen spelen, laten zij ‘achter de schermen’ zien hoe zij omgaan met thema’s zoals angst, isolatie en ‘de toekomst’ die de komst van dit virus met zich meebrengt.

In deze 6-delige serie staan afwisselend de Nijmeegse theatergezelschappen Cie. Perelman, TG de Winter en TG Greppel centraal en illustreren op geheel eigen wijze – zoals je van hen gewend bent – hoe zij in tijden van Corona omgaan met onderwerpen zoals angst, isolatie, verbinding, hoop, tijd, offline leven en, natuurlijk, de toekomst. In aflevering #1 ANGSSST gaat het over vragen zoals: wat doet angst met ons? En wat leert het ons?

De eerste uitzending is te zien op woensdag 29 april om 19.00 uur op onze Facebookpagina. Aflevering gemist? De aflevering is ook terug te kijken op ons YouTube-kanaal. Aflevering #2 is te zien op woensdag 13 mei om 19.00 uur. 

LUX BIJ JE THUIS
Deze online serie is onderdeel van de online programmareeks ‘LUX bij je thuis’. Nu een bezoekje aan LUX er komende tijd niet inzit, komen wij naar jou. Met o.a. online filminleidingen, live nagesprekken bij (Picl)films, een online filmquiz en meer. Meer informatie: lux-nijmegen.nl/thuis

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden