sluit
do 12 dec

Nieuw: 2-gangen FilmDiner

Film en food is wat ons betreft nog steeds één van de meest ultieme combinaties. Daarom hebben we het 2-gangen FilmDiner aan onze arrangementen toegevoegd!

Met dit nieuwe arrangement kies je zelf een voor- en hoofdgerecht of hoofd- en nagerecht van onze kaart, en daarna duik je de filmzaal bij een film naar keuze.

FILM & FOOD-ARRANGEMENTEN
Vanaf donderdag 12 december kun je bij ons genieten van de volgende Film&Food-arrangementen:

FilmOntbijt: op zondagochtend heerlijk wakker worden met een smakelijk en gevarieerd ontbijt met toast van maisbrood, een croissant, een vers gebakken broodje, jam, roerei, yoghurt met honing en divers beleg, inclusief een kopje koffie of thee en een glaasje jus. En duik erna de filmzaal in.

FilmDiner 2-gangen: geniet van een tweegangendiner in ons café en duik erna de filmzaal in. Je mag zelf een voor- en hoofdgerecht of hoofd- en nagerecht van de kaart kiezen. Geldig op zondag t/m donderdag.

FilmDiner 3-gangen: een compleet avondje uit! Laat je verwennen met een driegangendiner in ons café en bezoek vervolgens een film naar keuze. Je mag zelf een voor-, hoofd- en nagerecht van de kaart kiezen. Geldig op zondag t/m donderdag.

Het Pasta & Film-arrangement is per december 2019 komen te vervallen. Heb je nog een cadeaubon voor dit arrangement? Dan kun je deze cadeaubon verzilveren bij onze kassa en mag je zelf een hoofdgerecht van onze menukaart kiezen.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden