sluit
do 23 dec

Ondernemen in lockdowntijd

We blijven tijdens de lockdown volop ondernemen en kijken naar de mogelijkheden en middelen die er wél zijn om met bezoekers te blijven verbinden.

Onder de noemer ‘LUX bij je thuis’ kun je genieten van Film & Food-pakketten en Café LUX is dagelijks geopend tussen 11.00 – 17.00 uur voor take away koffie en meer. Daarnaast slaat LUX de handen ineen met verschillende Nijmeegse ondernemers in de vorm van een ‘silent statement’.

CULTUUR ‘ONTHOOFD’
LUX slaat in deze periode spontaan de handen ineen met verschillende Nijmeegse ondernemers in de vorm van een ‘silent statement’. In het voorcafé van LUX vind je aan de tafels diverse ‘stamgasten’ in de vorm van (onthoofde) paspoppen. Met dit statement wil LUX het ‘onthoofden van cultuur door de lockdown’ in het licht zetten. Diverse Nijmeegse ondernemers, waaronder kledingzaken Dedicated, By Pete, NZA en Kameleon, hebben gehoor gegeven aan de oproep van LUX om ‘stamgasten’ te leveren. Deze onverwachte samenwerking leent zich ook nog eens uitstekend om elkaars aanbod uit te lichten als etalage voor Nijmeegse ondernemers.

VAN WOONKAMER TOT FILMZAAL
Onder de noemer ‘LUX bij je thuis’ biedt LUX de mogelijkheid om in lockdown thuis te genieten van je cultureel avondje uit. Met het LUX Film & Food-pakket tover je je woonkamer om tot filmzaal. In dit pakket ontvang je een bon voor de online filmzaal Picl en lekkere hapjes en drankjes uit het LUX-assortiment. Met drie verschillende pakketten is er voor ieder wat wils. Dagelijks van 11.00 – 17.00 uur verkrijgbaar in Café LUX. Meer informatie: lux-nijmegen.nl/thuis

DAGELIJKS GEOPEND VOOR TAKE-AWAY
Kun je LUX niet missen? Kom dan tijdens je winterse wandeling of lichtjesroute langs de take away-bar in LUX. Café LUX is dagelijks van 11.00 – 17.00 uur geopend met heerlijke koffie to go, (warme) chocolademelk en lekkernijen – ook op Eerste en Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag.

Foto: Marcel Krijgsman

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?