sluit
do 7 mrt

FilmOntbijt tijdens Pasen

Zondag 21 en maandag 22 april is het Pasen. En wie Pasen zegt, zegt PaasFilmOntbijt! Op Eerste en Tweede Paasdag kun je bij ons eerst wakker worden onder het genot van een uitgebreid ontbijtbuffet en daarna de filmzaal induiken voor een fijne film.

Het ontbijt biedt je de keuze uit diverse lekkernijen, waaronder brood met hummus, croissantjes en mini muffins, yoghurt met fruit en cruesli, paasbrood en paaseitjes, een glas verse jus en een warme drank naar keuze. Vanaf 09.30 uur zal het ontbijt klaarstaan. Dan heb je alle tijd om te genieten van het ontbijt, voordat je lekker onderuit zakt in de stoelen in de filmzaal. Het PaasFilmOntbijt kan worden gecombineerd met de films The White Crow en Le Grand Bain. Het PaasFilmOntbijt-arrangement kost € 21,50 p.p.

KOOP HIER HET PAASFILMONTBIJT I.C.M. THE WHITE CROW
KOOP HIER HET PAASFILMONTBIJT I.C.M. LE GRAND BAIN

THE WHITE CROW
The White Crow vertelt het waargebeurde verhaal over het leven van de legendarische Russische balletdanser Rudolph Noerejev. Hij besluit de balletcultuur van Rusland te verlaten en naar het Westen uit te wijken. Zonder het te weten zal Noerejev’s vertrek uit Rusland de balletcultuur voorgoed veranderen.

LE GRAND BAIN
In de ontroerende Franse tragikomedie Le Grand Bain stort een groepje mannen van middelbare leeftijd zich op de kunst van het synchroonzwemmen. Ondanks sceptische reacties besluiten ze als tream voor Frankrijk uit te komen op het WK synchroonzwemmen. Met veel wilskracht storten ze zich in het avontuur, dat hen het zelfvertrouwen en het plezier in het leven teruggeeft.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?