sluit
ma 26 mrt

PaasFilmOntbijt 2018

Op Eerste en Tweede Paasdag organiseren we voorafgaand aan Pieter Konijn en Mary Magdalene een speciaal paasontbijt. Op paasochtend heerlijk wakker worden onder het genot van een smakelijk en gevarieerd paasontbijt met toast van maisbrood, een croissant, een vers gebakken broodje, jam, roerei, yoghurt met honing, divers beleg, inclusief een kopje koffie of thee en een glaasje jus. Vervolgens fijn genieten van een leuke film. Het ontbijt begint om 09.30 uur en kost € 18,50.

Mary Magdalene is het originele verhaal over één van de meest omstreden en fascinerende figuren uit de Bijbel. De jonge vrouw Maria Magdalena probeert een nieuwe betekenis te geven aan haar leven. Onderdrukt door de heersende elite in een door mannen overheerste samenleving en haar conservatieve familie besluit Maria zichzelf aan te sluiten bij een groep mensen, onder leiding van de charismatische Jezus van Nazareth. Als één van de bekendste volgelingen van de geestelijk leider is ze getuige van zijn kruisiging en wederopstanding.

Pieter Konijn is terug in een stoere animatiefilm. Het eigenwijze en ondeugende konijn ontdekt op een dag dat de moestuin waar hij en zijn vriendjes uit het bos altijd spelen een nieuwe eigenaar heeft: meneer Verhoef. Meneer Verhoef is niet bepaald een dierenvriend en doet er alles aan om de groenten in zijn tuin te beschermen. De strijd tussen Pieter en meneer Verhoef om de moestuin loopt ontzettend uit de hand. Ook proberen ze allebei in de smaak te vallen bij hun lieve buurvrouw Bea, die wel ontzettend gek is op dieren. Zal het hen lukken samen in vrede in de moestuin te leven?

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden