sluit
ma 23 aug

Podiumprogramma najaar bekend

Vandaag hebben we onze podiumprogrammering van het najaar 2021 op onze website bekend gemaakt: een nieuw, divers en kleurrijk programma boordevol ‘oude bekenden’ en aanstormend talent. De kaartverkoop start vrijdag 27 augustus om 08.00 uur.

Ontdek dit najaar in LUX o.a. het werk van aanstormend choreografietalent Igor Vrebac en de debutanten van Rudolphi Producties. Of beleef de nieuwste voorstelling Baby Crazy van Toneelgroep Oostpool, de muziektheatervoorstelling Instant Loneliness van Via Berlin & Cello Octet Amsterdam of de allerlaatste voorstelling van Toon Tellegen & het Wisselend Toonkwintet. Bekijk hier het podiumprogramma.

Highlights programma

In onze highlightflyer hebben we aantal voorstellingen uitgelicht en een handig overzicht van de speeldata komende maanden. Deze highlightflyer kun je vanaf vrijdag 27 augustus ophalen in ons kassagebouw. Wil je liever digitaal bladeren? Bekijk hier de highlightflyer online.

Onbeperkt theater, muziek & dans

Onbeperkt genieten van ons podiumprogramma? Met de LUX Podiumpas bezoek je dit najaar voor € 100,00 zoveel theater-, muziek- en dansvoorstellingen als je wilt. Er zijn dit voorjaar slechts 20 Podiumpassen in de verkoop, op = op.

Duik een keer spontaan de theaterzaal in, laat je verrassen door nieuwe makers en kies vrij uit onze voorstellingen en concerten. Met de Podiumpas kun je voor elke podiumvoorstelling één vrijkaart bestellen via onze website. Dit is mogelijk aan het begin van het seizoen of op ieder moment tijdens het seizoen als er nog voldoende kaarten beschikbaar zijn. Naast de vrijkaart kun je ook (extra) reguliere kaarten kopen voor dezelfde voorstelling als je met meerdere personen de voorstelling wilt bezoeken. Lees hier meer over de Podiumpas

Beeld: Rashif El Kaoui & Ahmet Polat – De Bastaard

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?