sluit
ma 7 dec

Podiumprogramma voorjaar 2021 bekend

Vandaag hebben we ons gloednieuwe podiumprogramma voor komend voorjaar online bekend gemaakt: een gevarieerd, corona-proof programma boordevol nieuwe theater-, muziek- en dansvoorstellingen die boeien, ontroeren, raken en inspireren. De kaartverkoop gaat dinsdag 8 december van start.

Bekende namen als Toneelgroep Oostpool, singer-songwriter Dayna Kurtz en de ‘grande dame van de Nederlandse moderne dans’ Krisztina de Châtel, maar ook nieuw talent als choreografen Connor Schumacher en Cherish Menzo en performance collectief La Isla Bonita zullen komend voorjaar bij ons te zien zijn.

Om theaterliefhebbers in Nijmegen ondanks alle corona-maatregelen de mogelijkheid te bieden om van het ruime aanbod te genieten, zijn de meeste voorstellingen meerdere keren bij ons te zien. Zoals de voorstelling De Profundis | uit de diepte roep ik van Charli Chung & Toneelgroep Oostpool en de muziektheatervoorstelling MURAKAMI van vocaliste Sanne Rambags (winnares Edison 2019), visual artist V&J en ensemble Ikarai. Verder gaat op donderdag 23 januari de nieuwste voorstelling van het Nijmeegse TG Greppel, Haan, bij ons in première.

We starten met de kaartverkoop voor de programma’s t/m maart 2021. Het programma voor april & mei is ook online gepubliceerd, de kaartverkoop hiervoor start op een later moment.

Ontdek het gloednieuwe programma op: lux-nijmegen.nl/podium.

EEN PRETTIG & VEILIG BEZOEK
We hebben de nodige maatregelen getroffen om een bezoek zo prettig en veilig mogelijk te laten verlopen. Er is een beperkte zaalcapaciteit, zodat er voldoende afstand kan worden gehouden tussen bezoekers. De meeste voorstellingen zijn meerdere keren bij ons te zien. In LUX geldt een mondkapjesplicht, m.u.z. wanneer je in de zaal hebt plaatsgenomen; dan mag je het mondkapje afdoen om van het programma te genieten. Alle maatregelen vind je op lux-nijmegen.nl/coronavirus.