sluit
ma 16 dec

Pop-up café i.s.m. Oersoep tijdens kerstvakantie

We gaan de samenwerking met Oersoep aan! Tijdens de kerstvakantie toveren we samen Studio LUX om tot StudioCAFÉ en kun je daar genieten van een drankje, snack en speciaal Oersoep-assortiment. Een heerlijke plek voor een borreltje of om na te praten over de film.

Vorig jaar werd het StudioCAFÉ tijdens de kerstvakantie een leven in geblazen. Dit jaar zochten we de samenwerking op met de Nijmeegse Oersoep. Voor het eerst gaat het Oersoep-pils steampunk ‘op tour’ en is het buiten de eigen pub tijdens de feestdagen in ons StudioCAFÉ exclusief verkrijgbaar. Daarnaast kun je genieten van 7 andere Oersoep-biertjes, waaronder de Sexy Motherbocker en De Dodgeball Non Alcoholic IPA (het alcoholarme biertje exclusief gebrouwen voor regio Nijmegen).

Het StudioCAFÉ (powered by Oersoep) in LUX is geopend van zaterdag 21 december t/m zaterdag 4 januari van 19.00 – 00.00 uur (m.u.v. 24,25,26, 31 dec en 1 januari).

BIERPROEVERIJ OP VRIJDAG 3 JANUARI
Op vrijdag 3 januari organiseren LUX & Oersoep een exclusieve bierproeverij in het studioCAFÉ. Tijdens deze proeverij ga je niet alleen bier proeven, maar leer je ook meer over brouwerij Oersoep en het brouwproces van bieren. Er zal een diverse selectie van vijf bieren worden uitgelicht en besproken, waarbij er onder het genot van een klein hapje natuurlijk ook geproefd gaat worden. Dus wil jij jouw bierkennis vergroten of heb je gewoon zin in een biertje? Dan is deze proeverij echt iets voor jou! Kaarten (a € 19,50) zijn te koop via onze website of aan de kassa van LUX.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden