sluit
do 9 jan

Programma IFFR Nijmegen bekend!

Filmliefhebbers opgelet! Het programma voor IFFR Nijmegen is bekend. Op zaterdag 1 en zondag 2 februari staan we volledig in het teken van het International Film Festival Rotterdam, één van de grootste arthouse filmfestivals ter wereld. Onze programmeurs maakten een mooie selectie uit het aanbod van IFFR. De kaartverkoop voor passe-partouts (toegang tot een marathonprogramma met vijf films) start op maandag 20 januari om 12.00 uur.

PROGRAMMA
Het jaarlijks terugkerende festival IFFR Nijmegen (voorheen Best of the Fest) is hét moment om de verwachte pareltjes van 2020 te zien, ruim voordat ze regulier in de bioscoop komen. Ook dit jaar belooft het programma veel moois, zoals de zwart-witfilm The Lighthouse met Robert Pattinson en Willem Dafoe als noeste zeelieden, de romantische Franse dramafilm Deux en het audiovisuele dansspektakel Ema. Eerder waren Little Women, een kostuumdrama van Greta Gerwig (Lady Bird) met o.a. Emma Watson, en de duister romantische film Atlantique al bevestigd.

Kortom; het programma zit bomvol met spannende verhalen, steengoede acteurs en vernieuwende visies van regisseurs. In totaal worden er zestien verschillende films vertoond. Bekijk het volledige programma >

KAARTVERKOOP
De kaartverkoop voor passe-partouts (toegang tot een marathonprogramma met vijf films) start maandag 20 januari om 12.00 uur; LUX Vrienden kunnen al vanaf donderdag 16 januari 00.00 uur een passe-partout kopen. Maandag 27 januari om 12.00 uur start de losse kaartverkoop, er zijn dan geen passe-partouts meer verkrijgbaar. Ook kunnen passe-partouts vanaf de 27e niet meer geruild, gewijzigd of geretourneerd worden.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden