sluit
do 19 dec

Save the date: IFFR Nijmegen 2020

Op zaterdag 1 en zondag 2 februari ontdek je als eerste dé films van 2020 tijdens IFFR Nijmegen! Je geniet het hele weekend van voorpremières, speciaal voor jou geselecteerd door onze programmeurs uit het aanbod van het IFFR (International Film Festival Rotterdam). Maak je klaar voor een weekend genieten van dé pareltjes van 2020. IFFR, maar dan in Nijmegen!

BEVESTIGDE TITELS
Onze programmeurs zijn nog druk bezig met het programma, maar een paar titels zijn al bevestigd. Ema is een audiovisueel spektakel vol intimiteit en dans, dat je meevoert naar het (nacht)leven van een groep jongvolwassenen. In Atlantique worden twee geliefden gescheiden door de oceaan en het lot. En je ziet Little Women, een Amerikaans kostuumdrama van Greta Gerwig (Lady Bird) met onder andere Emma Watson en Meryl Streep.

Naast deze drie titels worden er nog minstens tien andere films aan het programma toegevoegd. Deze worden medio januari bekend gemaakt, dus houd deze pagina in de gaten!

KAARTVERKOOP
Voor beide dagen (zaterdag 1 en zondag 2 februari) zijn passe-partouts verkrijgbaar, waarmee je naar 5 films op één dag kunt. Je kunt ook losse kaarten voor de films kopen.

Passe-partouts LUX Vrienden: € 35,00
v.a. donderdag 16 januari 00.00 uur t/m zondag 26 januari

Passe-partouts regulier: € 40,00
v.a. maandag 20 januari 12.00 uur t/m zondag 26 januari

Losse kaarten: € 10,00
v.a. maandag 27 januari 12.00 uur

Kaarten zijn v.a. donderdag 16 januari te koop via de website en aan de kassa. Passe-partouts kunnen niet geruild worden en zijn t/m zondag 26 januari verkrijgbaar.

BEST OF THE FEST = IFFR NIJMEGEN
Vanaf dit jaar niet langer onder de noemer Best of the Fest, maar als IFFR Nijmegen: een selectie topfilms van het International Film Festival Rotterdam, maar dan in Nijmegen.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden