sluit
zo 6 mei

Start kaartverkoop theaterseizoen 18/19      

Op maandag 14 mei start de kaartverkoop van onze podiumvoorstellingen in seizoen 18/19. Komend seizoen kun je bij ons genieten van (muziek)theater, muziek en dans van onder andere Toneelgroep Oostpool, Samir Calixto, Mathilde Santing, Sven Ratzke, Eric Vloeimans, Mugmetdegoudentand, Jack Wouterse en dansfestival Moving Futures. Het is een divers aanbod, waarin oude bekenden, jonge honden, excellente én nieuwe makers hun licht op de werkelijkheid laten schijnen.

Vanaf maandag 7 mei kun je het theaterseizoen online bekijken op: lux-nijmegen.nl/podium. Maandag 14 mei gaat de kaartverkoop van start (vanaf 00.00 uur op onze website, de kassa is vanaf 11.30 uur geopend en telefonisch bereikbaar).

Podiumbrochure
Vanaf zaterdag 12 mei zijn de podiumbrochures verkrijgbaar aan onze kassa of in ons café. Bekijk hier de digitale podiumbrochure.

Nieuw theaterseizoen
De Stadsschouwburg & De Vereeniging en De Lindenberg maken maandag 7 mei ook hun theaterprogramma bekend! Ontdek hier het complete aanbod van de Stadsschouwburg & De Vereeniging en De Lindenberg.  De Stadsschouwburg & De Vereeniging start vrijdag 11 mei om 9.30 uur met de kaartverkoop. Op maandag 14 mei om 10.00 uur start de kaartverkoop bij De Lindenberg.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden