sluit
vr 12 apr

Shine 4 (E)U: Talentenjacht voor Europa

Op donderdag 23 mei is het weer tijd om te stemmen voor de Europese Parlementsverkiezingen. De Europese Unie is niet onomstreden, maar zelden wordt er gekeken naar wat wíj Europa te bieden hebben. Op donderdag 16 mei gaan we samen met Europe Direct Nijmegen en LABsafari van [email protected] met het project ‘Shine 4 (E)U’ op zoek naar wat Nijmegen Europa te bieden heeft.

SHINE 4 (E)U
Van Brexit tot de gele hesjes of kritische geluiden vanuit Forum voor Democratie; we kijken vaak naar hoe de Europese politiek ons belemmert. In het project ‘Shine 4 (E)U’ willen we juist het spotlicht op Nijmegen zetten; wat hebben wij Europa eigenlijk zelf te bieden? En hoe verbinden we die talenten met elkaar om tot een samenwerking te komen waar iedereen baat bij heeft? De Europa Bus zal op donderdag 16 mei door verschillende Nijmeegse wijken rijden op zoek naar Nijmeegs talent.

EUROPA BUS
De tourbus rijdt door Oud-West, Hatert en Oost, langs de wijkcentra de Biezantyn (19.15 uur), Hatert (20.15 uur) en de Ark (21.15 uur). Vooraf kunnen talenten zich aanmelden om op de avond zelf op de ‘ster’ voor de bus hun talent te pitchen. Winnaars krijgen een Golden Ticket en mogen mee in de bus. Dat geeft je niet alleen de gelegenheid om onder het genot van een drankje met een echte Europese politicus te praten, je krijgt samen met de andere winnaars ook toegang tot een bus vol feestelijkheden. Met Europese karaoke testen we onze Europese muziekkennis, NimmaTV maakt verslag en een DJ zorgt voor de muzikale omlijsting.

AANMELDEN
Wil je graag meedoen? Meld je dan aan met dit formulier.

‘Shine 4 (E)U’ is een initiatief in samenwerking met Europe Direct Nijmegen en LABsafari van [email protected]

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden