sluit
ma 2 dec

Sirene sale december – Corrie van Binsbergen & Auke Hulst

Aanstaande maandag 2 december is het weer zover, de eerste maandag van de maand! Dat betekent dat vanaf 12.00 uur, op het moment dat de sirenes af gaan, je voor een voorstelling bij de Stadsschouwburg, de Lindenberg en bij ons een kaartje met een fikse aanbieding kan kopen.

Corrie van Binsbergen & Auke Hulst – Een Groter Gebeuren
ZO 22 DEC | 16.00 uur | LUX
Gitarist, componist en bandleider Corrie van Binsbergen gaat wederom een samenwerking aan met een literaire collega. Terwijl Hulst zijn verhalen live voordraagt, creëert Van Binsbergen samen met haar band de soundtrack; zo ontstaat een film voor je oren. Ze lieten zich inspireren tot een hedendaagse apocalyps, een verhaal over klimaatverandering, het eind der tijden en dat wat blijft: de liefde. Een Groter Gebeuren is geïnspireerd op Het Grote Gebeuren, een apocalyptisch verhaal van Belcampo. Een vlijmscherp en ontroerend literair muziektheater dat diep doordringt in de grote morele en politieke vragen van onze tijd.

Theatergroep Kwatta – De Familie van Nielie in alle staten 6+
ZA 28 DEC | 19.00 uur | De Stadsschouwburg
Kalkoenen, woestijnen, wolkenkrabbers en filmsterren! Amerika is het land van de onbegrensde mogelijkheden. De familie van Nielie gaat naar Los Angeles, waar vader Theo is uitgenodigd voor Het Uitvinderscongres. Maar al op het vliegveld van New York raakt het gezin elkaar kwijt en zetten ze alles op alles om elkaar terug te vinden.

Anne Neuteboom – Kijk haar gaan (reprise)
DO 12 DEC | 20.30 uur | De Lindenberg
Anne Neuteboom kijkt met zelfspot en keihard positivisme naar de privileges en luxeproblemen van haar generatie. Want ‘weet je nog vanmorgen, dat het toen gewoon vrede was in Nederland? Relaxed. En dat je gewoon twintig minuten kon douchen onder vét heet water? Chill’. Neuteboom sleepte met dit programma een nominatie voor de Neerlands Hoop 2019 in de wacht. “Ze laat zien dat kwetsbaarheid niet alleen in stiltes schuilt en dat je diepgang kunt bereiken door het over schijnbaar triviale dingen te hebben”, aldus de jury. “Grappig, kritisch en ontroerend..” ★★★★

De actie geldt uitsluitend voor online verkoop en loopt van maandag 2 december 12.00 uur, als de sirenes afgaan, tot en met dinsdag 3 december 12.00 uur. Het aantal actiekaarten is beperkt, dus wees er snel bij!

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden