sluit
ma 3 dec

Sirene Sale december: Frascati Producties & Jouman Fattal

De sirenes loeien, dus het is weer tijd voor de Sirene Sale: elke eerste maandag van de maand 50% korting op een geselecteerde theater-, dans- of muziekvoorstelling. Deze maand: Limbo van Frascati Producties & Jouman Fattal.

Limbo is een dramatische komedie over hoe vrouwen sterven. Theatermaker Jouman Fattal stort zich, tijdens haar zoektocht naar universele vrouwelijke kracht, in een achtbaan. Samen met schrijver Marijke Schermer, actrice Tine Cartuyvels en eindregisseur Casper Vandeputte creëert zij een wervelend stuk over hoe vrouwen leven en sterven: groots lijden en smartelijk huilen worden afgewisseld met trivialiteiten. Grappen, spraakverwarringen en misverstanden blazen lucht in dit niemandsland tussen dood en leven, in een stuk dat laveert tussen absurdisme en activisme. KOOP HIER KAARTEN

Stadsschouwburg & Concertgebouw De Vereeniging en De Lindenberg hebben ook een voorstelling in de Sirene Sale: de Finalistentour 2018 van het Amsterdams Kleinkunst Festival (WO 12 DEC in de Lindenberg), Holland Baroque & Joël Grare– Les Cloches de Noël (VR 21 DEC in Concertgebouw De Vereeniging). Tot dinsdag 4 december 12.00 uur kun je voor deze voorstellingen voor een gereduceerd tarief kaarten kopen. Bij de Lindenberg betaal je € 10,00 voor een kaartje en bij LUX en de Schouwburg krijg je 50% korting op de entreeprijs. De kaarten voor de Sirene Sale-voorstellingen zijn te koop via de website en aan de kassa bij het desbetreffende theater van maandag 3 december 12.00 uur tot dinsdag 4 december 12.00 uur.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden