sluit
ma 3 feb

Sirene sale februari – Lucas de Man & Het Zuidelijk Toneel

Vandaag is het weer zover, de eerste maandag van de maand! Dat betekent weer Sirene Sale: vanaf 12.00 uur, op het moment dat de sirenes af gaan, kun je 24 uur lang voor een geselecteerde voorstelling bij de Stadsschouwburg, de Lindenberg en bij ons een kaartje met fikse korting kopen.

Lucas De Man & Het Zuidelijk Toneel – De Man in Azië
WO 19 FEB | 20.30 uur | LUX
Wat weten en begrijpen wij nou eigenlijk van Azië? Met manga-animaties en filmmateriaal van onwaarschijnlijke ontmoetingen met kunstenaars, wetenschappers, sociaal activisten, studenten of professors vertelt Lucas De Man het verhaal van een taboedoorbrekende generatie. Je ontmoet een opkomende generatie millennials in Tokyo, Seoul, Singapore, Shenzhen, Hong Kong en Taipei en ontdekt hoe zij, net als wij, een verschil willen maken in een complexe, snel veranderende en soms zelfs angstaanjagende wereld (denk aan overbevolking, klimaatverandering, eenzaamheid, stress en kunstmatige intelligentie).

Pepijn Gunneweg – The Great Wonder (12+)
DI 11 FEB | 20.00 uur | Stadsschouwburg Nijmegen
Pepijn Gunneweg, voormalig Ashton Brother, keert terug in het theater met zijn eerste soloshow. The Great Wonder is een 4 dimensionale show die zich voor, boven en tussen het publiek afspeelt. In deze magische wereld gaat Pepijn samen met zijn Troupe muzikale Freaks verder waar hij ooit is gestopt. Acts en trucs die al jaren zijn hoofd op hol brachten, maar nooit eerder het toneel hebben bereikt. Kortweg omdat ze te ruw, te bizar of gewoon te gevaarlijk waren om voor het voetlicht te brengen.

Fuad Hassen – Remmende Voorsprong
DO 13 FEB | 20.30 uur | Lindenberg
Fuad Hassen pakt met zijn innemende persoonlijkheid, gulle lach en laid-back comedystijl iedere zaal probleemloos in. Hij is een man van kleine zaken, die hij vervolgens op onnavolgbare wijze opblaast en uitspeelt. Maar wat als er een klein dingetje net anders was verlopen? Was de wereld dan anders? Met kinderlijke verwondering kan Fuad zijn typische hersenspinsels daar uren op loslaten.

De actie geldt uitsluitend voor online verkoop en loopt van maandag 3 februari 12.00 uur, als de sirenes afgaan, tot en met dinsdag 4 februari 12.00 uur. Het aantal actiekaarten is beperkt, dus wees er snel bij!

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden