sluit
ma 4 feb

Sirene Sale februari – Arno Schuitemaker

De sirenes loeien, dus het is weer tijd voor de Sirene Sale: elke eerste maandag van de maand 50% korting op een geselecteerde theater-, dans- of muziekvoorstelling. Deze maand: The Way You Sound Tonight van Arno Schuitemaker op vrijdag 8 februari.

In de dansvoorstelling The Way You Sound Tonight creëert Arno Schuitemaker een ‘akoestische ballroom’ zonder begin en zonder eind. Vijf performers nemen het publiek – dat volledig omgeven door geluid ín de voorstelling – mee in eeuwigdurende cycli: ruimte, afstand en nabijheid, dag en nacht. Stomend en met onbegrensde energie bouwt het zich op tot een intuïtieve realiteit die radicaal is doorgevoerd. Het is een ervaring die je ondergaat als een trance, en dan nog een tijdje nagonst. KOOP HIER KAARTEN

Stadsschouwburg & Concertgebouw De Vereeniging en De Lindenberg hebben ook een voorstelling in de Sirene Sale. Tot dinsdag 5 februari 12.00 uur kun je voor deze voorstellingen voor een gereduceerd tarief kaarten kopen. Bij de Lindenberg betaal je € 10,00 voor een kaartje en bij LUX en de Schouwburg krijg je 50% korting op de entreeprijs. De kaarten voor de Sirene Sale-voorstellingen zijn te koop via de website en aan de kassa bij het desbetreffende theater van maandag 4 februari 12.00 uur tot dinsdag 5 februari 12.00 uur.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden