sluit
ma 7 jan

Sirene sale januari: De Stokerij Schiedam & Yorick Zwart

De sirenes loeien, dus het is weer tijd voor de Sirene Sale: elke eerste maandag van de maand 50% korting op een geselecteerde theater-, dans- of muziekvoorstelling. Deze maand: Don’t Shoot The Pianoplayer van De Stokerij Schiedam & Yorick Zwart.

Op 11 juli is het 23 jaar geleden dat Bosnisch-Servische troepen onder leiding van generaal Mladic de vermeend veilige enclave Srebrenica innamen. Yorick Zwart en Rutger Kroon maakten daarom een bijzondere voorstelling over dit nationale trauma. Kan lachen ons bevrijden? Of schuurt humor over dit onderwerp alleen maar? Na Montyn kruipt Yorick Zwart opnieuw in de huid van een oorlogsveteraan: Nico, een soldaat die acteur wilde worden. Een Dutchbatter die terugkwam en verguisd werd door het thuisfront. Deze voorstelling is op vrijdag 18 januari bij ons te zien. KOOP HIER KAARTEN

Stadsschouwburg & Concertgebouw De Vereeniging en de Lindenberg hebben ook een voorstelling in de Sirene Sale: Less is More van Het Gelders Orkest samen met Lavinia Meijer (ZA 19 JAN in De Vereeniging) en Eerlijk gezegd van Yora Rienstra (DO 31 JAN in de Lindenberg).

Tot dinsdag 8 januari 12.00 uur kun je voor deze voorstellingen voor een gereduceerd tarief kaarten kopen. Bij de Lindenberg betaal je € 10,00 voor een kaartje en bij LUX en Schouwburg & De Vereenging krijg je 50% korting op de entreeprijs. De kaarten voor de Sirene Sale-voorstellingen zijn te koop via de website en aan de kassa bij het desbetreffende theater van maandag 7 januari 12.00 uur tot dinsdag 8 januari 12.00 uur.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden