sluit
ma 4 mrt

Sirene Sale Maart – Rob Mostert Hammond Group

De sirenes loeien, dus het is weer tijd voor de Sirene Sale: elke eerste maandag van de maand 50% korting op een geselecteerde theater-, dans- of muziekvoorstelling. Deze maand: Sex Hammond & Rock ’n Roll van Rob Mostert Hammond Group op vrijdag 15 maart.

Wat verbindt de muziek van Deep Purple, Booker T & The MG’s, Santana, Bob Marley, Steve Winwood, Rod Stewart, Rolling Stones en Sly & the Family Stone? De Hammond! De typerende sound van het kolossale apparaat met de ronddraaiende Leslie-speaker werd beroemd in de jaren zestig en zeventig, zowel in de dansmuziek als in de progressieve rock. En wie Hammond zegt, zegt Rob Mostert. Met zijn groovende band en het rauwe stemgeluid van Chris Hordijk (The Voice) brengt hij een eerbetoon aan het iconische orgel, dat als een rode draad door de populaire muziekgeschiedenis loopt. KOOP HIER KAARTEN

Stadsschouwburg & Concertgebouw De Vereeniging en De Lindenberg hebben ook een voorstelling in de Sirene Sale. Tot dinsdag 5 maart 12.00 uur kun je voor deze voorstellingen voor een gereduceerd tarief kaarten kopen. Bij de Lindenberg betaal je € 10,00 voor een kaartje en bij LUX en de Schouwburg krijg je 50% korting op de entreeprijs. De kaarten voor de Sirene Sale-voorstellingen zijn te koop via de website en aan de kassa bij het desbetreffende theater van maandag 4 maart 12.00 uur tot dinsdag 5 maart 12.00 uur.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden