sluit
ma 6 mei

Sirene Sale mei – Trouble Man & Het Nationale Theater

De sirenes loeien, dus het is weer tijd voor de Sirene Sale: elke eerste maandag van de maand 50% korting op een geselecteerde theater-, dans- of muziekvoorstelling. Deze maand: Citizen K. van Trouble Man & Het Nationale Theater op donderdag 23 mei.

In Citizen K. duikt Sadettin Kirmiziyüz in de wereld van de Identiteitspolitiek.  Een wereld waarin niemand, anno nu, meer veilig lijkt. Mannen, vrouwen, Joden, atheïsten, Zwarte Piet-aanhangers én Zwarte Piet-tegenstanders: allemaal lijken we inmiddels bedreigd in ons voortbestaan. Hij ondervraagt zichzelf en de rest van onze maatschappij over de rol die identiteit anno 2019 in ons leven speelt.

Stadsschouwburg & Concertgebouw De Vereeniging en De Lindenberg hebben ook een voorstelling in de Sirene Sale. Tot dinsdag 7 mei 12.00 uur kun je voor deze voorstellingen voor een gereduceerd tarief kaarten kopen. Bij de Lindenberg betaal je € 10,00 voor een kaartje en bij LUX en de Schouwburg krijg je 50% korting op de entreeprijs. De kaarten voor de Sirene Sale-voorstellingen zijn te koop via de website en aan de kassa bij het desbetreffende theater van maandag 6 mei 12.00 uur tot dinsdag 7 mei 12.00 uur.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden