sluit
ma 4 nov

Sirene sale november – Panama Pictures & Pia Meuthen

De sirenes loeien, dus het is weer tijd voor de Sirene Sale: elke eerste maandag van de maand 50% korting op een geselecteerde theater-, dans- of muziekvoorstelling. Deze maand: Requiem For Lost Things van Panama Pictures & Pia Meuthen op zaterdag 30 november.

Requiem For Lost things is een spannende muzikale ontmoeting over wat we verliezen en de raadselachtige logica van ons geheugen. Pia Meuthen maakt met haar internationale cast een spannende performance op het snijvlak van dans, circus en acrobatiek op livemuziek. De charismatische dansers en acrobaten van Panama Pictures ontmoeten elkaar in parallelle werelden: een architectonisch decor verdeelt de ruimte in verschillende lagen. Mensen. Spullen. Idealen. Van sommige voel je het verlies, van andere vergeet je uiteindelijk dat ze er waren.

De actie geldt uitsluitend voor online verkoop en loopt van maandag 4 november 12.00 uur, als de sirenes afgaan, tot en met dinsdag 5 november 12.00 uur. Het aantal actiekaarten is beperkt, dus wees er snel bij!

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden