sluit
ma 2 sep

Sirene Sale september – Rudolphi Producties

De sirenes loeien, dus het is weer tijd voor de Sirene Sale: elke eerste maandag van de maand 50% korting op een geselecteerde theater-, dans- of muziekvoorstelling. Deze maand: Rudolphi Producties – Het Debuut op zaterdag 28 september.

Het Debuut is niet meer weg te denken uit het theaterlandschap. Jonge theatermakers die met lef en scherpzinnigheid hun werk tonen. Ze nemen je in drie verschillende voorstellingen mee in hun belevingswereld. Ze raken, vertederen, verontrusten en schudden je wakker. Deze avond zie je de drie voorstellingen die geselecteerd zijn voor Het Debuut 2019: Caro Derkx – Me, Myself and Sir Roger Scruton, Arber Aliaj – De zoektocht naar schoonheid en Kathlyn Wuyts – Vaste Grond. KOOP HIER KAARTEN

Stadsschouwburg & Concertgebouw De Vereeniging en De Lindenberg hebben ook een voorstelling in de Sirene Sale. Tot dinsdag 3 september 12.00 uur kun je voor deze voorstellingen voor een gereduceerd tarief kaarten kopen. Bij de Lindenberg betaal je € 10,00 voor een kaartje en bij LUX en de Schouwburg krijg je 50% korting op de entreeprijs. De kaarten voor de Sirene Sale-voorstellingen zijn te koop via de website en aan de kassa bij het desbetreffende theater van maandag 6 mei 12.00 uur tot dinsdag 3 september 12.00 uur.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden